Monday, August 13, 2012

More Stories From Eesti

Okei, lõpuks saan mahti siia Eesti-reisi ülejäänud mälestused kirja panna. Lühidalt, aga siiski. :)
28. juunil käisime vennaga vanalinnas jalutamas, Eesti Ajaloomuuseumis (mis on kindlasti külastamist väärt!) ning Pizza Americanas (mmmmm:) ). Lahe oli!

Veetsin veel aega oma sõbrannaga, jalutasime emaga Nõmmel ning läksime natuke hulluks kingapoes (liiga palju ilusaid jalanõusid!!!!), käisin külas oma vana-vanatädil (seal on alati nii tore :) ) ning puhkasime suvilas. Või noh, kui kraavikaevamist puhkamiseks saab nimetada... ;) Aga lõbus oli! Ja loomulikult saime ka grillida ja loodust nautida. :)



Järgnevatel päevadel käisin veel sõpradel külas, vanaema juures lõunat söömas, tädiperel külas (oli niiiii laheee!) ning esimest korda üle kahe aasta ujumas (!) ning muidugi ka shoppamas.

Üks vahvamaid seiklusi oli ka meie Lõuna-Eesti reis. Ronisin esimest korda meie Munamägedel (haha, olles elanud Rootsis...mnjah, mägi on ikka väga uhke sõna meie künkakeste jaoks. :D Aga lahe oli ikka!.

Jalutasime Võru rannapromenaadil, mis peab küll vist Eesti kõige ilusam ja mõnusam olema.

Veetsime lõbusalt aega Tartus Ahaa keskuses ja linnas jalutades ning magasime minu kalli Rootsi töötama jäänud abikaasa auks hotellis Aleksander. :)






  Kokkuvõttes oli ääretult vahva reis ja ei tahtnud kohe kuidagi, et see lõpule jõuaks. Aga ka koju oma kalli mehe juurde tagasi tulla oli hea. :)


2 comments:

  1. Heli!
    Ja kuidas sa said unustada, et avastasin Eestis käies midagi vägauut ja üllatavat? Trumme mängisid sa ju esimest korda elus ja väga edukalt! Tundide viisi vehkisid trummipulkadega vägevaid lugusid ja seda ei mainigi!! Trummimängijaks oled ju sündinud :-)

    ReplyDelete
  2. Ei unustanud tegelikult, aga ma mõtlesin selle jutu lisada siis kui mul on pildid ka ette näidata, muidu ju ei usutaks! ;) Aga teie juures olemise pildid on veel ema käes...Kui me nüüd Eestisse tuleme, siis saan nad üles laadida! :) Oi,aga lahe oli küll trumme mängida! :D

    ReplyDelete