Tuesday, February 7, 2012

Bunnies :)

Sõitsin täna bussiga töölt koju ja taipasin, kui palju jäneseid meil siin Trollhättanis on! :D Teadsin ju enne ka, et siin elab palju jänkusid, aga et kohe nii palju... Nimelt on nüüd kõikjal linnas lumevaibal mitmeid ja mitmeid jänesejälgesid täis. Isegi kesklinnas kõige suurema liiklusega tänava liiklussaarekese peal on jäljed! Naeratus tuli kohe näole neid rajakesi vaadates. :)

Jag åkte hem från jobbet ikväll och plötsligt förstod jag hur många hare vi har här i Trollhättan! :D Jag visste ju innan också, att det var ganska många hare här, men inte förrän nu när vi har en fin snötäcke överallt fick jag se att de finns verkligen överallt! Var man än tittar kan man se deras spår! Även på Drottningtorget fanns det spår. Så gulligt att jag log för mig själv när jag såg dessa små vägar. :)

3 comments:

  1. Või on jäneseid palju...meil see-eest rebaseid ja kährikuid :-)
    Teeme vahetust? :-)

    ReplyDelete
  2. Peaks vist tõesti. :D Kuidagi tuleb see lugu ju tasakaalu saada. :D Muide, kuidas teil endal läheb seal Eestimaal? Näen, et aina ronite ja õpite "kaljundamist" hoolega. :) Tublid!!!

    ReplyDelete
  3. Vahetust võiks teha küll....jänkusi meil praktiliselt enam polegi. Mõni kitseke käib ubinaid naabri aias närimas, kompostihunnikus rebased urisevad ning surnuid mängivaid kährikuid leidub - see ongi kõik.
    Meil siin eluke nagu muiste. Kõik endine, nüüd viimastel päevadel paistab isegi päike. Ronimas tuleb käia kui suvel Triglavi tippu tahame jõuda ja saladus pole ju seegi, et kunagi tahame ju Sloveenias rahvale mägimatkasi korraldada - selleks aga tuleb ise õppida. Carmen läheb meil ka minema - Münchenisse elama- töötama. Taavilgi läheb kenasti - hea töökoht ja pisipiiga õpib usinasti.
    Käin ikka sinu blogi lugemas ning eks neid lugejaid on hulgim aga vot kommimiseni keegi ei jõua :-) Lapsehoidja töö on üsna raske - tubli oled!

    ReplyDelete