Wednesday, February 29, 2012

A Day Spent Doing What I Love

Otsustasin, et pühendan selle nädala täielikult ülikooli sisseastumistööde valmistamisele. Olen graafikust päris palju maha jäänud ja mõtlesin nüüd selle vaba nädala veeta joonistades, maalides ja arvutigraafikaga tegeledes.

Minu kuuest ülesandest kolm on täiesti valmis saanud, kaks on poolikud ja üks eksisteerib vaid idee kujul...Aga samas on selle viimase puhul mulle vabad käed antud, nii et kui ajast puudu jääb, saan ilmselt ka mõne juba ammu valminud tööga hakkama.

Niisiis möödus tänane päev joonistades, taustaks Harry Potteri audioraamat. Mõnus! :)

///
Jag bestämde mig att hela denna vecka ska jag koncentrera mig helt på att förbereda mina arbetsprover för universitetet. Jag har redan klarat tre av sex arbetsprover, två är halvfärdiga och en är bara en idé. Sista datumet är 15. mars, men jag vill vara färdig innan det. Och jag måste skriva några saker också.


Så idag fick jag teckna mycket, medan jag lyssnade på audioboken om Harry Potter. Mys!

2 comments:

  1. Tubli ja ilus :-) Muide - meie kuulus horoskoobi onu Mang ennustab sulle märtsikuus, et sul tuleb sündmusterohke kuu ning toob kaasa suure elumuutuse :-)uus töökoht või juurdekasv perre :-) ning kiirustada märstis ei tohi....
    Ei tea kuidas siis lood on? Töökoha vahetust ei tule - ehk siis on oodata mõnda toredat pisipõnni? No jah- kui seda ka mitte - siis ega sul rotid ei paljune?
    :-)

    ReplyDelete
  2. Hehe, ei tea hetkel ei pisipõnnide, rottide ega töökoha asjus mingeid muutusi toimuvat... :D Samas oleme arutanud, et peaks sel kuul uue elukoha asjus kindlad sammud ette võtma, korteri üles andma ja nii...Äkki see sobitub ka sinna ettekuulutuse alla? :)

    ReplyDelete