Monday, February 13, 2012

Food / Stomach Sickness

Huh, tegemisi on olnud päris palju ja nimekiri asjadest, millest blogida on pikk. Aga ma oskasin nädalavahetusel ühte kõige metsikumasse kõhuviirusesse nakatuda ja olen viimased paar päeva kõhuhädade, kõrge palaviku ja nõrkuse käes vaevelnud. Õnneks tundub, et nüüd on tervis juba parem. :) Homme saab ehk juba voodist väljagi korraks. :)

Praegu ma siiski väga palju kirjutada ei jaksa. Seni näitan hoopis, kui tore on elada koos kokaga. ;) Sealihafilee friikartulite ja kahe erineva teineteist meeldivalt täiendava kastmega. Mmmmmmmmmmmmm.... :)



Jag har faktiskt haft ganska mycket att göra och vill skriva om sååååå många olika saker, men under helgen fick jag en "underbar" vinterkräksjukan. Det har varit en av de värsta sjukdomar jag har haft under hela mitt liv, phuuh. Men nu mår jag lite bättre och förhoppningsvis kan jag vara mer aktiv imorgon! :)

Än så länge tänkte jag visa hur gott det är att leva tillsammans med en kock. ;) Fläskfilé med pommes fritts och två olika såser. Mmmmmmmmm.... :) 

No comments:

Post a Comment